Lekcija “Kurzemes hercogu pilis ārzemēs”

Rundāles pils muzejs aicina apmeklēt izglītojošu lekciju „Kurzemes hercogu pilis ārzemēs” 2014. gada 28.februārī plkst. 14:00. Ar hercogu īpašumiem aiz Latvijas robežām klausītājus iepazīstinās muzeja direktors Imants Lancmanis.

Lekcija iecerēta kā sākums jaunam posmam muzeja izglītības un komunikācijas politikā. Nodibinājums „Rundāles pils atbalsta fonds” turpmāk palīdzēs īstenot izglītības un komunikācijas politikā izvirzītos mērķus. Pērn fonds, piedaloties Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības (EFLA) atklātajā projektu iesniegumu konkursā, saņēma finansējumu projektam „Publiski pieejamu semināru un izglītojošo pasākumu norises kvalitātes uzlabošana Rundāles pils muzejā”, kas ļāva iegādāties speciālu aprīkojumu, lai muzejā organizētu seminārus, lekcijas un izglītojošus pasākumus.
Lekciju būs iespējams noklausīties speciāli iekārtotā telpā, ko nākotnē plānots izveidot kā studiju kabinetu. Tas darbosies kā semināru lekciju un radošo darbnīcu telpa nelielai cilvēku grupai.

Ņemot vērā to, ka telpa ir neliela un visticamāk daudzkārt interesentu skaits pārsniegs telpas ietilpību, muzejs lūdz visus interesentus savlaicīgi pieteikties: 63962197; booking@rundale.net/

Footer menu LV